AK Parti Milletvekili Mehmet Erdoğan: Gaziantep Teröre Geçit Vermez

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, taksicilerle bir araya gelerek sorununu dinledi. Ramazan Bayramı’nın ikinci...

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, taksicilerle bir araya gelerek sorununu dinledi. Ramazan Bayramı’nın ikinci günü Gaziantep’te yaşanan saldırıya değinen Milletvekili Erdoğan, Gaziantep’in teröre geçit vermeyeceğini ifade etti.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Adalet Taksi Durağı esnafıyla bir araya gelerek, taksici esnafın sorunlarını dinledi. Erdoğan, Gaziantep’te yaşanan son terör olaylarını da değerlendirerek terörün önlenmesinde sağduyulu vatandaşlara önemli görevler düştüğünü kaydetti. Gaziantep’in dünyanın en önemli sanayi ve ekonomi kenti olduğunu belirten Erdoğan, Türkiye’yi yasa boğan olayın aslında Türkiye’nin ekonomisine vurulmak istenen bir darbe olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Milletvekili Erdoğan, şunları ifade etti: “Emniyet mensuplarımız çok kısa bir süre içerisinde olayın faillerine ve olaya karışanlara ulaşmış ve adalet karşısına çıkarmıştır. Olayın planlayıcıları ve ismi olaylara karışanlar yakalanmış bombayı patlatan teröristin yakalanması ise an meselesidir. Taksici esnafımıza da bu konuda büyük görev düşmektedir. Taksi şoförlerimizin bu konuda dikkatli olması olası birçok olayın önüne geçilmesi açısından önemlidir.”

Adalet Taksi Durağı esnafı son dönemlerde Gaziantep’te korsan taksiciliğin artış gösterdiğine dikkat çekti. Milletvekili Mehmet Erdoğan bu tür oluşumlara Gaziantep’te izin verilmeyeceğini belirtti. Erdoğan, “Korsanın hiçbir şekline ve türüne izin veremeyiz. Her şey yasal olacaktır. Korsan taksiciliğin Gaziantep’te yer bulması imkansız. Gerek maliyecilerimiz gerekse emniyet mensuplarımız böyle bir oluşuma izin vermez, korsanlara göz açtırmaz. Bu konuda içiniz rahat olsun.” diye konuştu.

Taksicilerin en büyük isteğinin Adalet Sarayı binasına yakın modern bir durak olduğunu ifade etmeleri üzerine Erdoğan, yeni durağın yakın bir zaman içerisinde yapılarak taksicilerin hizmetine sunulacağı müjdesini verdi. AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan günün anısına taksicilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: