Ak Parti Milletvekili Muzaffer Yurttaş:

AK Parti Manisa Milletvekili Dr. Muzaffer Yurttaş, Dünya’daki en kutsal hazinenin emek gücü olduğunu kaydederek,...

AK Parti Manisa Milletvekili Dr. Muzaffer Yurttaş, Dünya’daki en kutsal hazinenin emek gücü olduğunu kaydederek, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutladı.

2009 yılından bu yana 1 Mayıs’ın resmi tatil ilan edildiğini kaydeden Yurttaş; “AK Parti iktidarının 1 Mayıs’ı Emek ve Dayanışma Bayramı ilan etmesi emek ve emekçiden yana olduğunun örneklerinden biridir. Sendikalar ve emekten yana diğer sivil toplum kuruluşları ülkemizde işçi sınıfının hakkını arama noktasında önemli bir görev üstlenmiş olup demokrasinin gelişmesine katkılar sunmuşlardır. Sivil toplum örgütleri, sendikalar, işçi ve işveren kuruluşlarıyla birlikte geçmişte yaşanan acı deneyimlerin bir daha tekrarlanmaması için hep beraber, ortak akılla hareket etmeliyiz. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, insanlarımızı tedirgin eden anlayıştan uzak, bahara girerken tüm insanların ailesiyle, arkadaşlarıyla hep birlikte Bayram havasında kutlayacağı bir gün olarak anılmalıdır. Çünkü 1 Mayıs, şiddetin, kavganın, çatışma ve gerginliğin günü değil, birliğin, beraberliğin, dayanışmanın, mücadelenin, barışın, kardeşliğin, demokrasinin ve baharın günü olmalıdır” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

“Meselelerimizi aşırılığa kaçmadan, diğer insanların haklarına saygı göstererek ortaya koyduğumuzda sonuca daha hızlı ulaşma imkanına kavuşuruz” şeklinde konuşan Milletvekili Muzaffer Yurttaş; “Hükümetimiz işçilerimizin, memurlarımızın kısaca çalışanlarımızın haklarını gözetme konusunda hassas olmuştur. Geçici işçiler kadroya alınmış, istihdam olanaklarının artırılması için çalışmalar yapılmıştır. Yeni teşvik paketinin yasalaşmasının ardından istihdamda çok daha iyi bir noktaya gelinecektir. Tüm çalışanlarımızın Emek ve Dayanışma Gününü kutluyorum” ifadesinde bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: