Ak Parti Milletvekili Öksüzkaya Abd’li Heyetle Görüştü

Kayseri Milletvekili Ahmet ÖKSÜZKAYA TBMM´nde ABD Washington D.C. Eyaleti Senatör ve Milletvekillerini kabul etti.Kayseri Milletvekili...

Kayseri Milletvekili Ahmet ÖKSÜZKAYA TBMM´nde ABD Washington D.C. Eyaleti Senatör ve Milletvekillerini kabul etti.

Kayseri Milletvekili Ahmet ÖKSÜZKAYA TBMM´nde ABD Washington D.C. eyaletinden hâkim, senatör ve Milletvekilleri ve eşinden oluşan 8 kişilik bir heyet ile öğle yemeğinde biraraya geldi. Öksüzkaya, yemekte yaptığı konuşmada TBMM çalışmaları ve AK Partinin iktidarda olduğu 10 yıllık süreçteki icraatlarını anlattı.

Ahmet Öksüzkaya, “Türkiye AK Parti hükümetimiz Sağlıkta, eğitimde, ekonomide ve dış politikada çok önemli adımlar attı. Türkiye’nin ihtiyacı olan hemen her alanda önemli reformlara imza attı. Dünya ve Avrupa’da pek çok ülke ekonomik krizden dolayı sıkıntı yaşarken, bizim ekonomik verilerimiz şuanda çok AB ülkesinden iyi durumdadır. Özellikle ABD ile stratejik işbirliği çerçevesinde dostluklarımız gelişmektedir, birlikte pek çok başarılı işler yapılmaktadır. Bu ziyaretler ise iki ülke arasında çok önemli dostluk köprüleri kurmaktadır, ABD ile Türkiye her geçen gün daha da çok ticari ve sosyal faaliyetlerde bulunmaktadır, buda karşılıklı dostlukları pekiştirmektedir. ABD seyahatlerimizde bizzat gördük ki, bu ülkede bulunan gönüllü Türk kuruluşları çok önemli görevler yapmaktadır ve yapılan bu çalışmalar ileride çok daha iyi anlaşılacaktır” dedi.

Reklam
Reklam

Misafir Washington Senatör ve Milletvekilleri, “Türkiye’ye gelmekten çok mutlu olduklarını ve gördükleri misafirperverlikten çok etkilendiklerini ve Amerika’da gidince herkese Türkiye’de gördüklerini ve yaşadıklarını anlatacaklarını” ifade ettiler.

Yemeğin sonunda Ahmet Öksüzkaya tarafından ABD´li Senatöre Türkiye anısına hediye takdim edildi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde verilen yemekte, ABD’de Hakim Robert C. Hunter, Senatör ve Milletvekillerinden Bill Cook ve eşi Holly Cook, Jim Davis, William Brawley, Tim Moffitt, Mustafa Onur, Fatih Kuzu, Milletvekilleri Ahmet Öksüzkaya, İsmail Tamer ve Vedat Demiröz bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: