AK Parti Milletvekili Önen'in Temasları

ŞANLIURFA (A.A) - AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Emin Önen, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'yi ziyaret etti.

ŞANLIURFA (A.A) - AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Emin Önen, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'yi ziyaret etti.

Milletvekili Önen, Karaköprü Belediyesi'nde gerçekleştirilen görüşmede Belediye Başkanı Çiftçi ve yardımcıları ve meclis üyeleriyle bir araya geldi.

Belediyenin hizmetleri hakkında bilgi alan Önen, daha sonra Başkan Nihat Çiftçi ve meclis üyeleriyle, mahalle muhtarlarını ziyaret etti. Yapımı devam eden yeni bulvarlar, spor kompleksi, Akpınar Deresi Peyzaj çalışmaları, semt sahaları, yüzme havuzları, mesire alanlarını gezen Önen, ardından Karaköprü Gençlik Merkezine giderek, basketbol, tenis, satranç, resim ve müzik kurslarına katılan gençlerle sohbet etti.

Reklam
Reklam

AK Parti Milletvekili Önen, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, "Şanlıurfa'da bulunduğumuz sürede yaptığımız çeşitli temaslar içerisinde Karaköprü'yü gezdik. Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi ile hem mahalle muhtarlarımızı hem AK Parti İlçe teşkilatımızı hem de esnafı ziyaret ettik" dedi.

Muhabir: Rauf Maltaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz