AK Parti Milletvekili Orhan, Özalp Belediye Başkanı'nı Ziyaret Etti

AK Parti Van Milletvekili Gülşen Orhan, KCK operasyonlarında tutuklandıktan sonra tahliye olan ve görevine iade...

AK Parti Van Milletvekili Gülşen Orhan, KCK operasyonlarında tutuklandıktan sonra tahliye olan ve görevine iade edilen Van'ın Özalp ilçesi Belediye Başkanı Murat Durmaz'ı ziyaret etti.

Orhan, ziyarette yaptığı konuşmada, çözüm sürecini değerlendirdi: "Silahla değil, çatışmayla değil, birilerini öldürmekle değil, tutuklamakla değil, sadece ve sadece konuşma ve diyalogla olabileceğini, sürdürülebileceğini ve böylece kazanılabileceğini gördük. Zaten her yerde silah var, vallaha ne PKK bu memleketin silahlı gücünü yenebilir ne bu memleketin silahlı gücü PKK'yı yenebilir. PKK artık uluslararası bir örgüt haline gelmiş durumda. Sadece burada Kürtler kaybeder, Türkler kaybeder. Hep beraber de Türkiye’yi kaybederiz." dedi.

Reklam
Reklam

Özalp ziyaretinde halka da hitap eden Orhan, savaşın gereksizliğine dikkat çekip barışın ortaya konması gerektiğini ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz