AK Parti Milletvekili Özdağ: Manisa'ya dört büyük hizmet sözümüzü tutuyoruz

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, ilde görev yapan basın mensuplarına iftar yemeği verdi. Ufuk...

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, ilde görev yapan basın mensuplarına iftar yemeği verdi. Ufuk Plaza’daki iftara, çok sayıda basın mensubu katıldı. Yemekte bir konuşma yapan Milletvekili Özdağ, genel seçimden önce Manisa'ya dört büyük hizmetin sözünü verdiklerini ve bunları yerine getireceklerini söyledi.
Birincisinin Sabuncubeli Tüneli olduğunu hatırlatan Özdağ, Manisa ve İzmir’in 100 yıllık hayali olduğunu vurguladı. Bu hayali 18 Ağustos 2011 günü ilk kazmayı vurarak gerçekleştireceklerini belirterek Özdağ, “Sabuncubeli Tüneli'nin başlaması demek, Manisa’nın zenginleşmesi demek. Manisa’da tarım toplumunun, sanayi toplumunun, bütün değerlerimizin İzmir’e, İzmir’in değerlerinin de buraya taşınması manasına geliyor. İkinci projemiz de Spil Dağı. Onun da en kısa zamanda ihale ilanına çıkacağız. Dağın tepesinde, teleferiğin dışında dünyanın en büyük endemik bitkiler canlı müzesini oluşturacağız.” dedi. Diğer bir projenin de 400 yataklı hastane olduğunu aktaran Milletvekili Özdağ, “İhalesi yapıldı. İnşallah temeli, Ramazan Bayramı'ndan sonra Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın katılımıyla atılacak. Dördüncü sözümüz ise 2013 yılından itibaren büyükşehir belediyesi olmak. 2014 seçimlerine büyükşehir olarak gireceğiz. Hedefimiz, yerel seçimlerde AK Parti olarak 15 ilçe ve büyükşehir olmak üzere 16 yerin belediyesini almak.” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz