Ak Parti Milletvekili Şahin: Devlet millet için vardır

Ak Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, “Bizim anlayışımızda vatandaş olmasa devletin kıymeti yoktur, devlet millet...

Ak Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, “Bizim anlayışımızda vatandaş olmasa devletin kıymeti yoktur, devlet millet içindir.” dedi.
Mustafa Şahin, AK Parti Malatya İl Başkan Yardımcısı Eyüp Sağlam, Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Dağdelen ve bazı parti yöneticileriyle birlikte Arguvan ilçesini ziyaret etti.
Arguvan ilçe Başkanı Kudret Kılıç’a yeni görevinde başarılar dileyen Şahin, milletvekillerinin halkın arasında olması gerektiğini söyledi.
Milletvekillerinin ulaşılmayan insanlar olmaması gerektiğini vurgulayan Şahin, şöyle devam etti: “Halkımızın bizlere rahatlıkla ulaşabilmeleri için elimizden gelen bütün kolaylığı sağlıyoruz. Her hafta bir vekilimiz halk gününde vatandaşlarımızın sıkıntılarını dinliyor. Malatya’ya her gelişimizde sivil toplum kuruluşlarını, muhtarlarımızı ziyaret etmeye çalışıyoruz. İlçe, belde köy ziyaretlerimizi aksatmamaya gayret gösteriyoruz. Halkımızın sıkıntılarını en aza indirmek için elimizden gelen ne varsa yapmaya çalışıyoruz. Bizim anlayışımızda vatandaş olmasa devletin kıymeti yoktur, devlet millet içindir. Esas olan öncelikli olan insana hizmettir. İnsanımızı güvenli huzurlu yaşatmaktır. Bütün çabalar da bunun içindir.”
Milletvekili Mustafa Şahin Arguvan Kaymakamı Mehmet Maraşlı’yı da ziyaret ederek ilçenin sorun ve sıkıntıları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz