Ak Parti Milletvekili Sait’ten Başkanlara Tbmm Kartı Sürprizi

AK Parti İzmir Milletvekili Rifat Sait, İzmir’deki tüm AK Parti İlçe başkanlarına TBMM özel giriş...

AK Parti İzmir Milletvekili Rifat Sait, İzmir’deki tüm AK Parti İlçe başkanlarına TBMM özel giriş kartı çıkartarak sürpriz yaptı.

"İlçe başkanlarına yılbaşı hediyesi" diyen Sait, ilk kartı kendisini Ankara’da ziyarete gelen AK Parti Güzelbahçe İlçe Başkanı Mehmet Acar’a taktı ve başkan Acar’ı tebrik etti. Ankara’da kendisini ziyaret edecek olan başkanlara bu karttan vereceğini söyleyen Rifat Sait, böylece ilçe başkanlarını Ankara’ya gelmeleri konusunda teşvik edeceğini söyledi. Siyasi parti ilçe başkanlarına bu giriş kartlarının verildiğini belirten Sait; “Böyle bir haktan ilçe başkanlarımızın yararlanmasını arzu ettik, hepsine TBMM serbest giriş kartı çıkaracağız” dedi. İlçe başkanlarının kendisini aramasından ve ziyaret etmesinden büyük mutluluk duyduğunu belirten Sait; şöyle konuştu: “Onlar bizim gözbebeğimiz, teşkilatımızın uç beyleri, hepsiyle gurur duyuyoruz. Diğer ilçe başkanlarımızın kartları hazır önümüzdeki günlerde sırayla hepsini Ankara’ya bekliyorum. Kartlarını bizzat ben takacağım, çay ve yemek de ikramımız olacak.”

Reklam
Reklam

Sait, ilçe başkanlarını Ankara’ya davet etti. İlçe başkanlarının milletvekilleriyle bir takım havası içinde çalışması gerektiğini söyleyen Rifat Sait; sözlerini şöyle sürdürdü: “Vekiller teşkilat ile koordinasyon içinde olmalı, başkanlar vekillerini yalnız bırakmamalı”

İlçe başkanlarının çıkarttıkları TBMM kartları ile Meclis'e rahatlıkla girebileceğini hatırlatan Sait, böylece Ankara’ya gelecek ilçe başkanlarına büyük bir kolaylık sağlandığını, bunu da fazlasıyla hak ettiklerini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: