AK Parti Milletvekili Soysal’dan Vali Şentürk'e ziyaret

AK Parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal, beraberinde AK Parti İl Başkanı Fahri Açıkgöz ve bazı...

AK Parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal, beraberinde AK Parti İl Başkanı Fahri Açıkgöz ve bazı parti yöneticileri ile Vali Necati Şentürk’ü makamında ziyaret etti.
Vali Şentürk, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, milletvekillerinin ve il yöneticilerinin gayesinin Yozgat’a hizmet etmek olduğunu kaydetti. Vali Şentürk, "Fırsat buldukça milletvekilleri ile bir araya gelip, ilimizin sorunları hakkında görüşüyoruz. Bu ziyarette de ilin sorunlarını tartışacağız. Sorunların takibi hususunda gereken yerlerden yardım talep edeceğiz." diye konuştu.
Milletvekili Soysal da ilin her meselesinde el ele vererek hizmete devam edeceklerini, bu kapsamda çalışmaları sürdüreceklerini ifade etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz