AK Parti Milletvekili Tamer'den CHP'ye Ziyaret

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer ve Develi Belediye Başkanı Recep Özkan, CHP Develi İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti.

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer ve Develi Belediye Başkanı Recep Özkan, CHP Develi İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti.

Tamer ve beraberindekilerin ziyaretinden bilgisi olmadığı için teşkilat binasında bulunmayan CHP İlçe Başkanı Sevgi Yalçın, telefon ile görüştüğü Tamer'e, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İlçedeki çarşıda dolaşarak vatandaşların da bayramını kutlayan İsmail Tamer, kendisine ilçeye yapılması planlanan bölge hastanesi hakkında soru soranlara "Arsa konusunu halledin, biz de elimizden geleni yapacağız" dedi.

Reklam
Reklam

AK Parti İlçe Teşkilatını da ziyaret ederek partililerle bayramlaşan Tamer, burada yaptığı konuşmada, 30 yıldır devam eden terör belasının hiçbir zaman maksadına ulaşamayacağını belirterek, "Terör örgütü mensuplarının BDP'lilerle kucak kucağa verdiği mesajlar milletvekilleri tarafından adeta legalite ediliyor. CHP milletvekilinin kaçırılma olayı da kamuoyunda danışıklı dövüş olarak değerlendiriliyor" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz