AK Parti Milletvekili Ulupınar'dan Ziyaret

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Memur-Sen Genel Başkanı ve Akil İnsanlar Heyeti Marmara Bölgesi Grubu üyesi Ahmet Gündoğdu'yu ziyaret

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Memur-Sen Genel Başkanı ve Akil İnsanlar Heyeti Marmara Bölgesi Grubu üyesi Ahmet Gündoğdu'yu ziyaret ettiğini bildirdi.

Ulupınar, yaptığı yazılı açıklamada, Gündoğdu'nun sendikal hayatın en başarılı isimlerinden biri olduğunu belirtti.

Memur-Sen'in çalışanların hakkını arayan ve koruyan, haksızlığa direnen, kardeşlik hukukunun inşa eden sendika anlayışını temsil ettiğini ifade eden Ulupınar, şunları kaydetti:

"Gündoğdu, çözüm Süreci içinde yer alarak çok önemli bir görevi üstlenmiştir. Kendisiyle çözüm süreci ve gelişmeler üzerine bol bol sohbet etme fırsatını buldum. Ben de Diyarbakır, Siirt, Batman ve yurt dışında Brüksel'e gittim. Oradaki vatandaşlarımıza çözüm sürecini anlattım. Bizler terörün bitmesi için köprü görevi görüyoruz. Her türlü teröre karşıyız ve millet iradesinin yanındayız. Artık kimsenin burnu kanasın istemiyoruz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz