AK Parti Milletvekili Ünüvar, Vatandaşları Dinledi

AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar, Çukurova ilçe esnafı, hastane ve İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek, vatandaşın sorunlarını

AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar, Çukurova ilçe esnafı, hastane ve İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek, vatandaşın sorunlarını yerinde dinledi.

Ünüvar, AK Parti Çukurova İlçe Başkanı Ramazan Çırak, Kadın Kolları, Gençlik Kolları Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile parti binasında bir süre sohbet etti.

Partililerden çalışmalar hakkında bilgi alan Ünüvar, Çukurova ilçesinin partileri için önemli bir bölge olduğunu hatırlatarak buradaki görevlilerden kapı kapı dolaşarak halkla tanışmalarını istedi.

Reklam
Reklam

Ünüvar'a bilgiler veren Çırak, "Hedefimizi şimdiden belirledik. Gönüllülerden oluşan bir ekip kurarak vatandaşlarımız tek tek ulaşmaya gayret ediyoruz. Arkadaşlarım, yarın seçim olacakmış gibi tüm sandık görevlilerinin yerini ve çalışma alanlarını belirledi. Tek hedefimiz belediye seçimlerinde Çukurova'yı alarak başbakanımıza armağan etmek" ifadelerini kullandı.

Daha sonra Ünüvar, Çırak ve partililer, önce Kurttepe Mahallesindeki vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. Partililer ardından Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi ve özel bir hastaneyi ziyaret ederek buradaki görevlilerden bilgi aldı. Hastanede yatan hastalarla da ilgilenen partililer, geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

Ünüvar ve beraberindekiler, Çukurova İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek buradaki görevli polislerin Ramazanını kutlayıp kısa bir süre sohbet etti.

Ünüvar, iftar saatinde ise AK Parti Çukurova İlçe Başkanlığının Güzelyalı Mahallesi Genç Engelliler Derneğinde verdiği yaklaşık 100 kişilik iftar yemeğine katıldı. Partililer, yemekte dernek başkanı Celal Doğan'dan derneğin sıkıntılarını dinleyerek çözüm yollarını aradı.

Reklam
Reklam

Muhabir: Aykut Ünlüpınar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz