Ak Parti Milletvekili Yurttaş, Kula'da Esnafı Ziyaret Etti

AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, Kula ilçesi Yunus Emre Caddesi'nde esnafı ziyaret etti.Yuttaş,...

AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, Kula ilçesi Yunus Emre Caddesi'nde esnafı ziyaret etti.

Yuttaş, vatandaşlarla görüşerek, hükümet çalışmaları hakkında bilgi verdi, sorunları ve talepleri yerinde dinledi. Ülkenin hızlı yükselişinin devam ettiğini, sağlanan istikrar ortamının artarak devam edeceğini ifade eden Yurttaş, yapılan her çalışmanın geleceğe emin adımlarla ilerlemek için olumlu bir zemin oluşturduğunu, Türkiye'nin gelişiminin önünde engel olarak görülen her unsurun minimize edildiğini veya tamamen ortadan kaldırıldığını dile getirdi.

Reklam
Reklam

Türkiye'nin gelişimi ve değişimi önündeki "dur" zihniyetlerinin artık halkı inandıramadığını söyleyen Yurttaş, "Türkiye gelişiyor, güçleniyor, sorunlarını bir bir çözüyor, halkımız rahat bir nefes alıyor, demokrasi yükseliyor, insan hakları ülkede yer buluyor, sağlık, eğitim standartları artıyor birileri çıkıyor 'dur' diyor. Ne halkımızın, ne bizim, ne de ülkenin durmaya tahammülü yok. Hizmette kaybedecek, boşa harcayacak zamanımız ise hiç yok. Halkımız hizmet edenle, çalışanla, çalışmayanları çok iyi görüyor" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: