Ak Parti Milletvekili Yurttaş'tan Semizler Ailesi'ne Taziye Ziyareti

AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, Turgutlu'nun tanınmış simalarından Semizler Tuğla ve Kiremit Sanayi'nin sahibi...

AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, Turgutlu'nun tanınmış simalarından Semizler Tuğla ve Kiremit Sanayi'nin sahibi merhum Orhan Semizler'in işletmesine giderek ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Yurttaş, yaptığı ziyarette İşadamı Orhan Semizler'i kaybetmeninin acısını hep birlikte yaşadıklarını belirterek, şöyle konuştu: "Kendisine Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı sabır ve başsağlığı diliyorum. Semizler Ticaret Turgutlu merkezinde ve Manisa genelindeki köklü şirketlerimizden biri. Tuğla ve kiremit sanayi çok önemli sektörlerimizden biri. Tuğla ve kiremit denince aklımıza evlerimiz geliyor. Evlerimiz nefes alabilmeli, akşam eve geldiğimizde üzerimizdeki stresi ve elektriği alabilmelidir. Semizler Ticaret ve bu işe gönlünü vermiş kazancını bu işle sağlayan tuğla ve kiremit sanayicilerimiz oturdukları yerden, havadan sudan değil topraktan, taştan para kazanıyorlar"

Reklam
Reklam

Milletvekili Yurttaş'ın taziye ziyaretine gelmesinden son derece memnun olduklarını ifade eden merhum Orhan Semizler'in oğlu Yavuz Semizler, "Manisa'mızın başarılı milletvekili sayın Muzaffer Yurttaş'ın babam Orhan Semizler'in vefatından dolayı bizlere bu ziyarette bulunması moral verdi. Bizler gerçekten de ekmeğimizi taştan, topraktan çıkarıyoruz. Şuan Turgutlu'da üç yerimiz var ve toplam 150 kişi çalışıyor. Hedefimiz daha çok insana ekmek vermek. Hükümetimizin bizler için yaptığı çalışmaları yakından takip ediyoruz. Bizlerinde çalışma koşulları içerisinde sıkıntıları var. Bu sıkıntıları dosya haline getirip sayın milletvekilimizi Ankara'da ziyarette buluanarak bizzat elden vereceğiz" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: