AK Parti Milletvekilleri Çocuk Yuvasını Ziyaret Etti

AK Parti Kayseri Milletvekilleri, Kurban Bayramı dolayısıyla çocuk yuvasını ziyaret etti.

AK Parti Kayseri Milletvekilleri, Kurban Bayramı dolayısıyla çocuk yuvasını ziyaret etti.

Milletvekilleri Ahmet Öksüzkaya ve İsmail Tamer ile İl Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyet, Talas Bulvarı'ndaki yuvada kalan çocukları ziyaret ederek, onların bayramlarını kutladı.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Süleyman Karadeli, Çocuk Yuvası Müdürü Said Postallı tarafından karşılanan milletvekilleri, kurum hakkında bilgi aldıktan sonra çocukların oyun alanlarını ve yatakhanelerini gezdi.

Milletvekili Ahmet Öksüzkaya, normal zamanda da çocukları ziyaret ettiklerini anımsatarak, bayram ziyaretlerinin ayrı bir önemi olduğuna vurguladı.

Reklam
Reklam

Sosyal hizmetlerle ilgili önemli bir proje hazırlayacaklarını belirten Öksüzkaya, "Bu projenin hayata geçmesi ile çocuk yuvası çok daha güzel olacak. Çocuklarımız aile ortamı içerisinde hayatlarını sürdürecekler. Devlet olarak çocukların her türlü eksiklerini karşılıyoruz ama vatandaşlarımızın da buradaki çocukları ziyaret ederek, onlarla ilgilenmeleri en büyük arzumuzdur. Burada çalışan görevli arkadaşlara da teşekkür ediyoruz. Ana sıcaklığının yokluğunu hissettirmeden güzel hizmetler yapıyorlar" dedi.

Milletvekili İsmail Tamer de, buradaki çocuklara bakmanın maddi bir karşılığı olamayacağına dikkat çekerek, yuvada çalışanların, çocuklara sevgi ve aile ortamından uzak olduklarını hissettirmeden bir anne ve baba şefkati ile yaklaştığını, bunun ulvi bir görev olduğunu dile getirdi.

Çocuklarla da ilgilenen milletvekilleri, daha sonra İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın ve Melikgazi Kaymakamı Hasan Karahan'ı da ziyaret ederek, yeni görevlerinde başarı diledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: