AK Parti Milletvekilleri Koca ve Can'danEmek Mahallesi'ne ziyaret

AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, AK Parti Eskişehir Milletvekili Ülker Can, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, AK Parti İl

AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, AK Parti Eskişehir Milletvekili Ülker Can, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan, AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Ercan Kelleci, Odunpazarı Belediye Meclis üyeleri, il ve ilçe yöneticileri Emek Mahallesi'ndeki vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti İl Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Koca, ziyaretinde yaptığı konuşmada, AK Parti hükümeti tarafından Eskişehir'e büyük hizmetlerin yapıldığını belirterek, eğitim, sağlık, ulaştırma ve toplu konut alanlarında yaptıkları hizmetlerle Eskişehir'i daha yaşanır bir hale getirdiklerini kaydetti.

Reklam
Reklam

Eskişehir'in çevre illere 3 şeritli yollarla bağlandığını ifade eden Koca, şöyle konuştu:

"Eskişehir'e yakışır bir çevre yolu yaptık. Hızlı tren konforuyla tanışan dünyada 8 ülke var ve bunlardan biri de Türkiye. Türkiye'de ise ilk Eskişehirli'ler tanıştı. 18 ilde yapılacak stadyum projesinin Eskişehir protokolü imzalandı. Kampüs hastane projesinin yapılacağı 22 şehirden birisi de Eskişehir olacak. Kentsel Dönüşüm Kanunu'nda Eskişehir öncelikli 8 ilden birisi oldu. AK Parti iktidarında Eskişehir hep birinci sınıf hizmet aldı ve almaya da devam edecektir."

Can da Emek Mahallesi'nin kendisi için ayrı bir öneme sahip olduğunu ve Milletvekili seçilmeden önce Emek Mahallesi sakinlerine yıllarca eczacı olarak hizmet verdiğini hatırlattı.

Meclis çalışmaları dışında haftanın dört günü Eskişehir'de vatandaşlarla bir araya geldiklerini anlatan Can, "İlçelerimizde ve mahallerimizde sürekli vatandaşlarımızla birlikteyiz. Emek Mahallesi'ni fırsat buldukça ziyaret ediyoruz. Emek Mahallesi'nin bendeki yeri başka. Yıllarca Emek Mahallesi sakinlerine eczacı olarak hizmet verdim. Şimdi ise Milletvekili olarak hizmet vermekten mutluluk duyuyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Sakallı da hedeflerinin örnek yerleşim alanları oluşturmak olduğunu ve bu hedef doğrultusunda Eskişehir'de ilklere imza attıklarının altını çizerek, bu amaç doğrultusunda gece gündüz çalıştıklarını kaydetti.

Reyhan da il, ilçe teşkilatlarıyla, meclis üyeleriyle, belediye başkanlarıyla büyük bir uyum içinde çalıştıklarını kaydederek, görevlerini en iyi şekilde yerine getirmek için gece gündüz çalışacaklarını bildirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz