AK Parti milletvekilleri Kozan'da taziye ziyaretinde bulundu

AK Parti Adana milletvekilleri Necdet Ünüvar ve Mehmet Şükrü Erdinç, Gökdere Barajında incelemelerde bulunarak yetkililerden...

AK Parti Adana milletvekilleri Necdet Ünüvar ve Mehmet Şükrü Erdinç, Gökdere Barajında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı. Milletvekilleri, vefat eden işçilerin evlerine giderek taziyede bulundu.

Gazetecilere açıklamalarda bulunan AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, “Kayıp yakınları ile de görüştük. Şirket yetkilileri ile görüşmelerimiz oldu. Devletimiz burada gereğini yapıyor. Arama kurtarma ekipleri seferber olmuş durumda. Kayıp işçilerimizden birini daha bulunması acı ama sevindirici.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Ünüvar, “Şu an 6 işçimiz kayıp bunlardan 3’ü Kozanlı diğer üçü de Van, Elazığ ve Malatyalı. Çalışmalar 50 km’lik alanda devam ediyor. Bu alanda çalışmalarda kayıp yakınlarının istekleri de değerlendiriliyor. Kriz yönetimi her gün burada. Yetkililere zorluk çıkarmadan çalışmaları desteklemeliyiz." diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz