Ak Parti Milletvekilleri Muhtarları Dinledi

Salihli Muhtarlar Derneği’nin organize ettiği kahvaltılı toplantıda, ilçede yapılan yatırımlar ve gündemdeki konular ele alındı.Öğretmenevi...

Salihli Muhtarlar Derneği’nin organize ettiği kahvaltılı toplantıda, ilçede yapılan yatırımlar ve gündemdeki konular ele alındı.

Öğretmenevi konferans salonunda düzenlenen toplantıya AK Parti Manisa Milletvekilleri Hüseyin Tanrıverdi, Muzaffer Yurttaş, Selçuk Özdağ, Kaymakam Ertan Peynircioğlu, AK Parti İlçe Başkanı Hüsnü Tuğrul, İl Kadın Kolları Başkanı Şule Uygur ile muhtarlar katıldı.

Toplantıda konuşan Manisa Milletvekili Özdağ, “Siyaset bir araç olmalıdır. Maalesef bizde siyaset bir amaç haline geldi. Türkiye’de Süleyman Demirel ve Turgut Özal ile başlayan Avrupa Birliği süreci Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ile devam etmektedir. Bizim hedefimiz Türkiye’yi zengin bir ülke konumuna getirebilmektir. Birlik, beraberlik ve kardeşliği pekiştirebilmek içinde ekonomik anlamda da çok iyi olmamız gerekiyor. Manisa yer altı madenleri ile zengin bir ilimiz ama bugüne kadar bu madenleri değerlendiremedik. Şimdi madenlerimizi biz işleyeceğiz ve üreteceğiz. Böyle Manisa’da üretim ve istihdam aratacak” dedi.

Reklam
Reklam

Milletvekili Yurttaş da, ilçeye getirilmesi gündemde olan doğalgaz ile ilgili yaptığı açıklamada, “BOTAŞ Genel Müdürlüğü ile görüşmelerimiz devam ediyor. Salihli’ye ve daha sonra Alaşehir ve diğer ilçelere de doğalgazın dağıtımı yapılacak. Son günlerde duran adamları ve çalışan üreten insanları görüyorsunuz. Oysa bizler Salihli’nin bir yaşam kenti haline dönüştürülmesi için çalışmalar yapıyoruz. Son bir ay içerisinde eğitimden sağlığa kadar bir çok alanda yatırımlar yapıldı. Salihli’de İnsan Toplum Bilimleri Fakültesi’nin inşaatı devam ediyor. 500 kişilik öğrenci yurda bitirilme aşamasındadır” diye konuştu.

Milletvekili Tanrıverdi ise, “10 yıllık AK Parti iktidarı döneminde ülke genelinde önemli yatırımlar yapıldı. Bu yatırımlardan Salihli’de nasibini almıştır. Biz insanımızı düşünüyoruz. Seviyoruz, yaşatmak içinde çalışacağız. Türkiye dünün hasta adamı olmaktan çıktı. Bugünün usta adamı oldu. Türkiye borç alan bir ülke iken borcunu ödeyip borç veren bir ülke oldu. Son günlerde birileri Gezi Parkı adı altında eylem yaparak oyunlarını sürdürmek istediler ama bunda da başarılı olamadılar” dedi.

Reklam
Reklam

Konuşmaların ardından milletvekilleri, muhtarların sorunlarını dinledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz