Ak Parti Milletvekillerinden Osb Ziyareti

AK Parti Van Milletvekilleri Mustafa Bilici ve Fatih Çiftçi, Organize Sanayi Bölgesi'ndeki (OSB) imalatçı firmaları...

AK Parti Van Milletvekilleri Mustafa Bilici ve Fatih Çiftçi, Organize Sanayi Bölgesi'ndeki (OSB) imalatçı firmaları ziyaret ederek yeni Teşvik Paketini'ne anlattılar, çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

AK Parti İl Başkanlığı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, yatırımcı firmaları ziyaret eden Mustafa Bilici ve Fatih Çiftçi, ilk olarak OSB Bölge Müdür'ü, A. Hadi Mirahmetoğlu'ndan genel bilgi aldılar. Mirahmetoğlu'nun verdiği bilgilerin ardından, Milletvekili Bilici, hükümet tarafından açıklanan yeni teşvik paketi hakkında bilgiler aktardı. Yeni paketin Van adına çok iyi olacağını dile getiren Bilici, 'Deprem yaşayan illere baktığımızda, ekonomileri yükselmiş, çok daha gelişmiş bir şehir haline geliyorlar. Bundan öncede 3 tane teşvik paketi çıkartıldı. Geçmiş teşvik paketinde Van'ın ismi olmasına rağmen Van'a her hangi bir yatırım yapılmadı. Bu sene çıkartılan teşvik paketinde ise Van 6. avantajlı bölgede yer aldı. Akılı yatırımcıların 6. bölgede bulunan bir şehirde yatırım yapmamaları için hiç bir neden yoktur. Yeni teşvik paketi ile yapılacak olan bu yatırımlar, Organize Sanayi Bölgesi'ne ek avantajlar sağlayacaktır' dedi.

Reklam
Reklam

Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan firmaların önemini belirten AK Parti Van Milletvekili Fatih Çiftçi ise, ' Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan firmaların depremden hemen sonra hizmet vermesi bizi çok mutlu etti. Van'ın yeniden yapılanması için Organize Sanayi Bölgesi (OSB) olmazsa olmazımızdır. Teşvik paketi, Sayın Mustafa Bici'nin de dediği gibi Van için çok önemli olacaktır. Bu teşvik paket ile balık yemesini değil balık tutmasını öğreneceğiz' dedi.

YENİ HAVA LİMANI PROJESİ

Konuşmaları sırasında Van'a yeni bir hava limanı yapılması için gerekenleri yapacağını belirten Çiftçi, 'Van geleceği parlak olan bir ildir. Van, ülkenin doğuya açılan kapısı olacaktır. Yeni projelerimiz var. Van'a yeni bir havalimanı yapılması için 4 milletvekili olarak seferber olduk. Yeni yapılacak olan havalimanı Van adına Çok büyük bir yatırım olacaktır' dedi.

Yapılan toplantının ardından Organize Sanayi Bölgesi'nde yatırım yapan firmaları ziyaret ederek çalışmalar hakkında önemli bilgiler alan milletvekilleri, imalatçılar firma yetkililerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler, mevcut olan sıkıntıların giderilmesi konusunda ne gerekirse yapılacağı sözünü verdiler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: