AK Parti Milletvekillerinden Taksicilere Ziyaret

AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç ve Hüseyin Samani ile Muratpaşa AK Parti İlçe Başkanı Ali Kıvrak, taksi duraklarını

AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç ve Hüseyin Samani ile Muratpaşa AK Parti İlçe Başkanı Ali Kıvrak, taksi duraklarını ziyaret etti.

Milletvekili Enç, ziyarette yaptığı konuşmada, seçim döneminde gezdikleri yerleri yeniden ziyaret ettiklerini söyledi. Yaz tatilinde hiç durmadan çalışacaklarını ve sürekli halkın içinde olacaklarını belirten Enç, taksici esnafının sorunlarını dinledi.

Taksiciliğin zor bir meslek olduğunu vurgulayan Enç, "Bizler sadece seçim dönemlerinde değil, her zaman halkımızın yanındayız. Yaptığınız iş kolay bir iş değil. Her zaman, ne sorununuz olursa olsun yanındayız. Sorunlarınızın çözülmesi için yapılması gerekeni yapmaya hazırız" dedi.

Reklam
Reklam

Taksiciler de ziyaretlerinden dolayı Enç ve Samani'ye teşekkür etti.

Muhabir: Yusuf Karadağ

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: