AK Parti MKYK Toplantısı Başladı

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısı, Genel Başkan ve Başbakan Recep Tayyip...

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısı, Genel Başkan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında başladı.

Ankara'da AK Parti Genel Merkezi'ndeki toplantının gündeminde, başta Gaziantep saldırısı olmak üzere terörle mücadele ve Suriye konuları bulunuyor. Toplantının bir diğer önemli ana gündem maddesi ise 30 Eylül'de yapılacak olan olağan kurultay.

Toplantıda, ayrıca, Numan Kurtulmuş'un ardından partiye davet edilecek yeni isimlerin de değerlendirilmesi bekleniyor. MKYK'da ayrıca, Meclis Başkanı Cemil Çiçek tarafından yayımlanan 'Teröre Karşı Ulusal Mutabakat Metni' ve MHP'den gönderilen dokunulmazlıkların kaldırılması ile ilgili öneri mektubu da değerlendirilecek.

Reklam
Reklam

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, AK Parti'ye gelişinde, Cemil Çiçek'in girişimi hakkında kendisine sorulan soruları geç kaldığı için cevapsız bıraktı. Arınç, toplantı sonrasında bu konuda bir açıklama yapacağını ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz