AK Parti MKYK Üyesi Atabek:

AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) Üyesi Çiğdem Erdoğan Atabek, "Bu MKYK, ustalık dönemi açısından çok önemli bir görevi

AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) Üyesi Çiğdem Erdoğan Atabek, "Bu MKYK, ustalık dönemi açısından çok önemli bir görevi üstlenmiştir" dedi.

Atabek, partisinin Sakarya İl Kadın Kolları Başkanlığı'nca Ferizli ilçesinde düzenlenen programa katıldı.

Burada bir konuşma yapan Atabek, 5 yıldır aktif şekilde siyaset yaptığını ve son kongrede MKYK üyeliğine seçildiğini anlattı.

Bu şekilde kendisine büyük bir sorumluluk verildiğine işaret eden Atabek, bunun için daha çok çalışacağını dile getirdi.

Reklam
Reklam

Atabek, bu MKYK'nın "Ustalık Dönemi" açısından çok önemli bir görevi üstlendiğini vurgulayarak, "Sayın Başbakanımız, 50 Kişilik yönetim kurulunu oluşturdu. Yani Türkiye'de yapılacak olan kararlara imza atacak kuruldur. Bu AK Parti'nin en önemli yönetim kurullarından birisi. Bu yönetimde yer almak şahsımda çok büyük bir onur ve gurur" ifadelerini kullandı.

Hem Sakarya'nın hem de Türkiye'deki kadınları parti içinde temsil edeceğini vurgulayan Atabek, seçilen bu MKYK'da ilk defa 2 ilin kadın kolları başkanının da bulunduğunu kaydetti.

Muhabir: Erol Ulu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: