AK Parti MKYK Üyesi Demircan, Suluova'da Açılışa Katıldı

AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) Üyesi Dr. Ahmet Demircan, Suluova'da özel bir firmanın şube açılışına katıldı.

AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi Dr. Ahmet Demircan, Suluova'da özel bir firmanın şube açılışına katıldı. Demircan, açılışta yaptığı konuşmada, Türkiye’nin her alanda üreterek geliştiğini ifade etti. "Büyüyen ülkemizin her tarafında çok güzel çiçekler açıyor, bir tanesi de Suluova’da açıyor" diyen Demircan, şöyle devam etti: "Ülkemiz üreterek gelişecek. Sadece maddi alanda değil manevi alanda da değerlerine sahip çıkarak büyüyecek. Bu coğrafyada ülkemize ve milletimize tarihin üzerine yüklemiş olduğu misyonu yerine getirebilmek için Türkiye büyümesini ve gelişmesini giderek artan bir ivmeyle sürdürecek. İşte o hadiselerden bir tanesi de ticaret alanındaki gelişmeler yapan Merinos işletmemiz üretimde yapmış olduğu aşamaların ve gelişmelerin burada ticari olarak pazarlanması için Çetinkaya ailesiyle birleştirdi ve Suluova ilçemize hizmeti sunuyor. Bu anlamda Suluova’ya sunulan hizmet bütün ülkemize sunulan hizmettir. Ben Çetinkaya ailemize ve Suluovalılara hayırlar getirmesini diliyorum." Merinos’un Türkiye’de 6 bin çalışanıyla ülke ekonomisine hizmet verdiğini söyleyen Merinos Bölge Müdürü Şeref Karadeniz ise "Toplam 70 ülkeye ihracat yapan Merinos, ülkemizin ihraç ettiği her bir milyon liranın 2 lirasını ihraç etmektedir. Suluova şubemiz halkımıza ve Çetinkaya ailesine hayırlı olsun" dedi. Açılışa Suluova Kaymakamı Hayati Taşdan, eski HAS Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Erdoğan, Merinos Suluova Şubesi İşletmecisi Oguzhan Çetinkaya, kurum, kuruluş, siyasi parti temsilcileriyle, iş adamları ve vatandaşlar katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: