AK Parti MKYK Üyesi Prof. Dr. Bağlı, Gaziantep'te

AK Parti MKYK Üyesi Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan hizmet alanlarını gezdi.

AK Parti MKYK Üyesi Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan hizmet alanlarını gezdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Prof. Dr. Bağlı, Mavikent konutları, Şahinbey Parkı, Yaşar Torun Gençlik Merkezi ve restorasyonu yapılan Gümrük Han'da incelemelerde bulundu.

Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun ilerlemeyi, modernleşmeyi ve gelenekseli bir arada yaşatan vizyonel bir belediyecilik anlayışıyla çalışmalar yaptığını belirten Bağlı, şunları kaydetti:

"AK Parti, yerel yönetimlerden başlamış bir harekettir. Siyasetinde yerelde daha güçlü olması gerektiğiyle ilgili çalışmaları, çok iyi bir biçimde temsil eden, çok güzel örneklerle bize sunan ve Gaziantep'imize önemli hizmetlerde bulunan başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Çok iyi olduğunu biliyordum ama şaşırdığımı ve bu kadar beklemediğimi itiraf etmeliyim. Tarihimizi, kültürümüzü, geleneksel el sanatlarını da korumak suretiyle hem ilerlemeyi, hem modernleşmeyi, hem gelenekseli bir arada tutar ve bir arada yaşatabilen, vizyonel bir belediyecilik anlayışıyla hizmet eden bir başkanla beraber olmaktan gurur duyuyorum."

Reklam
Reklam

Kentsel dönüşüm çalışmalarından dolayı Tahmazoğlu'nu tebrik eden Bağlı, dünyada kentleşmeyle ilgili 3 tarihsel dönemden bahsedildiğini, bunların da endüstri kent, planlı kent ve estetik kent olduğunu vurguladı.

Muhabir: Zerin Özdilek

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: