Ak Parti Mkyk Üyesi Ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi:

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, "Bizler insan olarak Filistin’in yanındayız. Bu...

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, "Bizler insan olarak Filistin’in yanındayız. Bu vahşeti 'dur' demek gerek, bu insanlık gereğidir" dedi.

Manisa'nın Sarıgöl ilçesine bağlı Çimentepe köyünde köprü, Sığırtmaçlı köyünde ise halı saha açılışı ve düğün salonu yapımı için tören düzenlendi. Törenlere Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, AK Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, Sarıgöl Kaymakam Vekili olan Alaşehir Kaymakamı Kemal İnan, İl Genel Meclis Başkanı Hayrullah Solmaz ve çok sayıda davetli katıldı. İlk tören Sarıgöl’e bağlı Çimentepe köyünde yapıldı. Ağıllı Deresi üzerine yapılan köprüye "Yıldırım-Tanrıverdi Ağıllı Deresi Köprüsü" adı verildi. Köy muhtarlığı bahçesinde davetlilere yemek ikramında bulunulmasından sonra Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, bir konuşma yaptı. Daşöz, "Manisa’da 251 Bin Dev Öğrenci Projesi’ni başlattık. Bu projeyle Salihli ve Akhisar’da önemli eserlere imza atıldı. Dev öğrenci olmak bir ayrıcalıktır. Büyüklerin yapamadığı bir takım işleri çocuklar başardı. Salihli ve Akhisar’da iki amfi tiyatro için temeller atıldı. Maliyeti 1 milyon TL. Bu projeyi daha iyi seviyeye getirmek için 251 Bin Dev Öğrenci Projesi ilçelerde daha iyi anlatılmalı" dedi.

Reklam
Reklam

AK Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi ise, "Burada birliğimizi göstermekteyiz. Köprüyü yapmak için çeşitli dönemlerde vaatler verilmiş ama bir türlü yapılamamış. Muhtarımız bize geldi, durumu anlattı. Biz de yerinde gördük ve yaptık. Bizleri vatandaşlarımız yaptığımız eserlerle sevmekte. Bu köprü ile köyün ulaşımı artık kolay olmaktadır. AK Parti vaatler partisi değil, hizmetlerin partisidir. Söz verdiğimiz işi sonuna kadar takip eder ve yaparız. Başımızı veririz ama verdiğimiz sözden de dönmeyiz. Köprü ile yalnız yollar kavuşmadı, bizlerin gönülleri de kavuştu" dedi. Bu yıl üzümlerin iyi fiyatla satıldığını belirten Hüseyin Tanrıverdi, "Üzümde altın yıl yaşanmaktadır. Şu an bile bağlarda asmalarda üzüm var. Adeta asmaların 'Sarı Lirası' gibi duruyor. Eskiden üzümü satmak için üretici tüccar arardı. Şimdi tüccar üreticiyi arıyor. Neden? Uygulanan tarım politikası ve üreticimizin iyi bakımından. Buradan muhalefet milletvekillerine sesleniyorum. Vatandaşın alkışlarını duysunlar" dedi.

Reklam
Reklam

İkinci tören ise Sarıgöl’e bağlı Sığırtmaçlı köyünde yaptırılan halı saha için düzenlendi. Burada da bir konuşma yapan Tanrıverdi, İsrail’in katliam yaptığını dile getirerek, "Komşularımızda bir sıkıntı var. Bunu basından izlemekteyiz. Bizde yakından takip etmekteyiz. İsrail, Filistin’i vuruyor, bir çok kişi ölüyor, dur diyen yok. Birleşmiş Milletler (BM) bile dur demiyor. İsrail şımarık bir çocuk gibi. İsrail tam bir vahşet işlemektedir. Bizler insan olarak Filistin’in yanındayız. Bu vahşeti 'dur' demek gerek, bu insanlık gereğidir" dedi. Sığırtmaçlı köyünde yapılan halı sahanın açılışı Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, AK Parti Milletvekilleri Hüseyin Tanrıverdi, Muzaffer Yurttaş, İl Genel Meclisi Başkanı Hayrullah Solmaz yaptı. Açılış kurdelesinin kesiminin ardından protokol üyeleri bir süre futbol oynadı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: