AK Parti Muğla İl Başkanı Öztürk:

AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Muğla'ya yapılacak 50 milyon liralık yatırımın, AK Parti

AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Muğla'ya yapılacak 50 milyon liralık yatırımın, AK Parti hükümetinin Muğla'ya verdiği önemi ispatladığını bildirdi.

Öztürk, yaptığı açıklamada, Muğla'yı ziyaret eden Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın Muğla'ya 50 milyon liralık spor yatırımı yapılacağına ilişkin açıklamasını hatırlattı. Yapılacak spor tesislerinden binlerce kişinin yararlanacağını belirten Öztürk, hükümetin Muğla'ya yatırımlarının artarak devam edeceğini belirtti. Öztürk, "Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Muğla'ya yapılacak 50 milyon liralık yatırım, AK Parti hükümetinin Muğla'ya verdiği önemi bir kez daha ispatladı" dedi.

Reklam
Reklam

Muğla için 2 bin 500 kişilik olarak planlanan kapalı spor salonu projesinin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla 3 bin kişilik olarak hayata geçirileceğine işaret eden Öztürk, şunları söyledi:

"Sayın Bakanımız Suat Kılıç, il merkezine kapalı yüzme havuzu ile büyük bir gençlik merkezi yapılacağını da ifade etti. Bakan Kılıç,Fethiye'ye de 2 bin kişilik spor salonu yapılacağını müjdeledi. Spor yatırımlarının Muğla'ya kazandırılmasını sağlayan Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Suat Kılıç'a Muğlalılar ve teşkilatım adına şükranlarımı sunuyorum."

Muhabir: Kenan Gürbüz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz