AK Parti Muğla'da Çanakkale Şehitleri Için Lokma Döktürdü

AK Parti Muğla İl Başkanlığı, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla lokma...

AK Parti Muğla İl Başkanlığı, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla lokma döktürdü. Merkez Kurşunlu Cami önündeki havuzlu parkta yapılan lokma dağıtımına AK Parti İl Yönetim Kurulu, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları üyeleri katıldı.

AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Halkla İlişkiler Başkanı Ozan Balcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, “Çanakkale öyle bir mücadeledir ki asırlardır yorgun düşmüş bir milletin, varlığını ve bağımsızlığını devam ettirme mücadelesidir.” dedi. Çanakkale’de destan yazan şehitleri, il merkezi ve bütün ilçelerde andıklarını belirten Balcı, “AK Parti teşkilatları olarak Çanakkale şehitlerimiz için lokma döktürdük. Bugün akşam namazından sonra Mevlid okutacağız. Yarın akşam da Mustafa Papuççuoğlu Salonu'nda Muğla Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Namık Açıkgöz tarafından ‘100. Yıla Giderken Çanakkale Zaferi’ konulu bir konferansımız olacak. Şehitlerimizi anma etkinliklerimize tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: