AK Parti Mut İlçe Teşkilatı Ile Göksu Belde Başkanı Istifa Etti

MERSİN (AA) - AK Parti Mut İlçe Başkanı Veli Şıkşık ve yönetim kurulu üyeleri ile Göksu Belde Başkanı Ali Güler, istifa etti.

AK Parti Mut İlçe Başkanı Veli Şıkşık ve yönetim kurulu üyeleri ile Göksu Belde Başkanı Ali Güler, istifa etti. Şıkşık, Belde Başkanı Güler ve yönetim kurulu üyeleriyle partisinin ilçe başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, istifalarını genel merkeze verdiklerini söyledi. Bugüne kadar gecelerini gündüze katarak hizmet ettiklerini belirten Şıkşık, "Bu çalışmaları Allah rızası için yaptık. AK Parti İlçe Teşkilatı olarak partimizin güçlenmesi için çok büyük çaba sarf edildi. Mut'a çok önemli yatırımlar gerçekleştirildi" dedi. İlçe teşkilatının, sandık yönetim kurulları ve delegeleriyle yerel seçimlere hazır olduğunu vurgulayan Şıkşık, şöyle devam etti: "Biz partimizin kurumsal kimliğine zarar verilmesini istemeyiz. Hizmet etmek güzeldir fakat makamlar, hizmet etmeni engelliyorsa makamı terk etmek de bir erdemdir. Bizim için bu koltuklar emanettir. Koltuklara bir şey katamıyorsak, eğer bu koltuklarda hizmet edemeyeceksek, genel merkezimize görevi iade edelim kararı alındı. Dün genel merkeze gidildi. Gerekli gördüğümüz lüzum üzerine ilçe başkanı, yönetim kurulu üyeleri ile kadın kollarımız dahil olmak üzere Göksu Belde Başkanı Ali Güler ile topluca istifa kararını ilettik."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: