Ak Parti Myk Toplandı

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında AK Parti Genel Merkezi'nde...

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında AK Parti Genel Merkezi'nde toplandı. Toplantıda İsrail'in Türkiye'den özür dilemesi ve çözüm sürecinin öncelikli olarak ele alınması bekleniyor.

AK Parti MYK, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. AK Parti Genel Merkezi'nde gerçekleşen toplantıda ise öncelikli olarak Erdoğan ve İsrail Başbakanı Netanyahu arasında gerçekleşen telefon görüşmesinin ele alınması bekleniyor. Netanyahu'nun Türkiye'den özür dilediği telefon görüşmesi ile ilgili Erdoğan'ın toplantıda detaylı bilgi vermesi beklenirken, ayrıca bu özrün iki ülke arasındaki ilişkileri nasıl etkileyeceğinin de masaya yatırılması bekleniyor.

Reklam
Reklam

Toplantının bir diğer önemli gündem maddesini ise çözüm süreci oluşturuyor. Dün Diyarbakır'da gerçekleştirilen Nevruz kutlamaları ve terörist başı Abdullah Öcalan'ın mesajının oluşturduğu etkilerin de toplantıda ele alınması bekleniyor. Toplantı devam ediyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz