Ak Parti Myk Toplandı

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında AK Parti Genel Merkezi'nde...

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında AK Parti Genel Merkezi'nde toplandı. Toplantıda ise Taksim Gezi Parkı protestolarıyla başlayan olaylar masaya yatırılacak.

AK Parti Genel Merkezi'nde toplanan MYK'nın öncelikli gündemini Taksim Gezi Parkı protestolarıyla başlayan olaylar oluşturuyor. MYK'da Başbakan Erdoğan yaşanan olaylarla ilgili değerlendirmelerde bulunurken, dış güçlerin Gezi Parkı eylemlerini nasıl yönlendirdiklerine dair eldeki istihbarat verilerini üyelerle paylaşabilir.

Reklam
Reklam

Toplantıda ayrıca hafta sonu hem Ankara'da hem de İstanbul'da yapılacak olan mitinglerin de ele alınması beklenirken, Ankara ve İstanbul dışında yapılacak olan diğer mitinglerin tarihlerinin görüşülmesi tahmin ediliyor. Toplantıda yaklaşan yerel seçimler, ekonomi, muhalefetin açıklamaları gibi konular da ele alınacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: