Ak Parti Nevşehir İl Başkanı Kazım Sunar:

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Kazım Sunar, partilerinin çeşitli alanlarda devrim niteliğinde birçok ilke imza...

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Kazım Sunar, partilerinin çeşitli alanlarda devrim niteliğinde birçok ilke imza atmayı başardığını söyledi.

AK Parti İl Başkanı Kazım Sunar, AK Parti’nin medeniyetler beşiği Anadolu insanının temizliğini, asaletini, gücünü ülke yönetimine daha kuvvetli bir şekilde yansıtmak maksadıyla, Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde kurulduğunu kaydetti. Partilerinin 11 yıldır dimdik ve istikrarlı bir şekilde varlığını sürdürdüğünü ve Türk siyasetine yeni bir dinamizm kazandırılmak ve Yüce Türk Milletini önde gelen dünya ülkeleri arasında yer edinmek arzusu ile iktidara talip olduğunu belirten Sunar, partilerinin Türkiye’ye büyük bir gelişim ve değişim süreci yaşattığını, iç politikadan dış politikaya, eğitimden sağlığa, adaletten emniyete, enerjiden tarıma, ulaşımdan turizme, ekonomiden toplumsal yaşama, demokrasiden insan haklarına kadar her alanda devrim niteliğinde birçok ilke imza atmayı başardığını vurguladı.

Reklam
Reklam

AK Parti’nin girmiş olduğu ilk seçimlerden yüzde 34 oy oranı ile birinci parti olarak çıktığını ve tek başına hükümet kurarak Yüce Türk Milletine hizmet etmek için çalışmalara başladığını ifade eden Kazım Sunar: “Bu imkanı çok iyi değerlendirerek ikinci kez katıldığı 22 Temmuz 2007 Genel seçimlerinde tarihi seçim zaferi elde ederek yüzde 47 oy oranı ile bir kez daha Türkiye’mize, güzel ülkemize hizmet etmek için vize almıştır. AK Parti 12 Haziran 2011 tarihinde 3. kez girmiş olduğu genel seçimlerde yüzde 50 oy alarak bir kez daha aziz milletimize hizmet etmek için her iki vatandaşımızın birinin oyunu almak suretiyle, tek başına hükümet kurmuştur. AK Parti 10 yılda 3 genel seçim, 2 yerel idareler seçimi ve 2 halk oylamasında başarılı olarak Türkiye’nin siyasi tarihinde ilk kez bir siyasi parti 3 kez art arda oyunu arttırmak suretiyle birinci parti olmuştur. 11 yılda ülkesine ve Aziz Milletimize büyük değerler kazandıran, siyasi zaferlere imza atan siyaset alanında ve aziz milletimizin gönlünde yerini alan Adalet ve Kalkınma Partisi tarihinin ilk genel seçimi olan 3 kasım 2002’yi gururla anıyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz