Ak Parti Nevşehir Milletvekileri Oda Başkanları İle Bir Araya Geldi

AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Erdal Feralan ve Ebubekir Gizligider Nevşehir’de sivil toplum kuruluşlarına ziyaretlerini devam...

AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Erdal Feralan ve Ebubekir Gizligider Nevşehir’de sivil toplum kuruluşlarına ziyaretlerini devam ettiriyor. Bu kapsamda milletvekilleri Nevşehir Esnaf Odaları Birlik Başkanlığı’nı ziyaret ederek burada oda başkanları ile bir araya geldi.

AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Erdal Feralan ve Ebubekir Gizligider Nevşehir Esnaf Odaları Birlik Başkanlığını ziyaret ederek burada bulunan oda başkanlarının sorunlarını dinledi.

Nevşehir Esnaf Odaları Birlik Başkanı İsmail Ördü burada yaptığı konuşmada milletvekillerini kendileri ile birebir ilgilendikleri için teşekkür etti. Ördü, ‘’Değerli milletvekillerim bugün ki ziyaretleriniz adına ben tüm oda başkanlarım adına sizlere teşekkür ediyorum. Bu ziyaretinizden son derece büyük bir memnuniyet duyduk. Şunu hiç çekinmeden belirtmek istiyorum, açık yüreklilik ile söylemek istiyorum. Son dönemlerden vekiller ile esnaf sanatkârlar teşkilatının çok iyi diyalog içerisinde olduğu bir dönemdeyiz. Bu da bizi memnun etmektedir. Hiçbir konuda telefonlarımız cevapsız kalmadı. Her zaman karşımızda sizleri muhatap olarak bulabildik. Toplantılarda olsanız bile toplantılar sonrasında hemen bize geri dönüş yaptınız. Bu da bizlere vermiş olduğunuz değerin bir göstergesidir. Biz bunun farkındayız. Bizler için gayret gösterdiğinizin bilincindeyiz. Bizlerde elimizden geldiğince sizlere yardımcı olmak adına bir esnaf sanatkarımıza ne yapabilir izin mücadelesini el birliği ile yapıyoruz. Sadece mücadele verdiğimiz konum farklı, sizler meclis çatısı altında bizler de bu binanın çatısı altında, bu teşkilatın çatısı altında elimizden gelen gayreti göstermeye çalışıyoruz. Dolayısıyla bu ziyaretiniz için tekrar teşekkür ediyorum’’ diye konuştu.

Reklam
Reklam

AK Parti Nevşehir Milletvekili Erdal Feralan ise , AK Parti olarak sivil toplum örgütlerine büyük önem verdiklerini kaydetti. Esnaf örgütlerinin toplumun önemli bir bölümünü temsil ettiğini ifade eden Feralan: “Daha önce bizlere iki problemden bahsettiniz. Bunlar da yakın dönemde yapılan yasal düzenlemeler ile alakalı çıkan aksaklıklardı ve bunlar da hemen giderildi. Burada özellikle şunu vurgulamak istiyorum. Ak Parti Hükümetleri, Ak Parti iktidarı yaptığı hizmetlerde yaptığı icraatlarda gerçekten, sivil toplumu dikkate alan, sivil toplumu dinleyen, sivil toplum ile istişare eden bir demokrasi anlayışına sahip. Geçtiğimiz günlerde biz elektrik piyasası kanunu çıkardık, petrol kanunu çıkardık. Meclisteki komisyonda hükümetten gelen tasarı olduğu gibi kabul edilmek için gidilmiyor, tüm tarafları dinliyoruz. Yani komisyona gelen tüm tarafları dinliyoruz. Elektrik piyasası kanununda da aynı şekilde, petrol kanununda da aynı şekilde tüm tarafları dinledik. Ben yaptım anlayışından ziyade, toplumumuzun ihtiyacı nedir, halkımızın beklentileri nedir, tabi bir de çağın standartlarına da yaklaşmamız lazım. Burada bir orta yolu bulmamız lazım. İşte Ak Parti iktidarı olarak biz milletimiz için çalışıyoruz. Nevşehir’de nelerin değiştiğini herkes görebiliyor. Biz bu çalışmalarımıza devam edeceğiz. Tabi ki bu çalışmalarımıza devam ederken sivil toplum kuruluşlarımızı da dinleyeceğiz. Ben yeniden bizlere göstermiş olduğunuz misafirperverlikten dolayı teşekkür ediyorum’’ dedi.

Reklam
Reklam

AK Parti Milletvekili Ebubekir Gizligider’de bugüne kadar yapılan çalışmalarda birlik ve beraberlik içerisinde çalıştıklarını bundan sonrada bu tür çalışmaların aynı şekilde devam edeceğini kaydetti. Gizligider, “Bir süredir sivil toplum örgütlerimizi ziyaret ediyoruz. Çünkü herkes ile birebir muhatap olmak mümkün olmuyor. Ama sizler bir noktada üyelerinizin sıkıntılarını bizlere taşıdığınız için bu daha sağlıklı bir yöntem oluyor. Bu kapsamda da bugün sizler bizleri kabul ettiniz. Bu yüzden sizlere teşekkür ediyoruz’’ Şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: