Ak Parti Nevşehir Milletvekillleri Esnaf Ziyaretlerinde Bulundu

AK Parti Nevşehir milletvekilleri ilçe, belde ve köy ziyaretlerinin ardından il merkezinde esnaf ziyaretlerinde bulundu.AK...

AK Parti Nevşehir milletvekilleri ilçe, belde ve köy ziyaretlerinin ardından il merkezinde esnaf ziyaretlerinde bulundu.

AK Parti Nevşehir Milletvekilleri ilçe, belde ve köy ziyaretlerinden sonra Nevşehir merkezde esnaf ziyaretlerine başladı. Geçtiğimiz hafta sonunda esnaf ziyaretlerine başladıklarını belirten AK Parti Nevşehir Milletvekili Gizligider, bu ziyaretlerin devam edeceğini kaydetti.

Gizligider, ‘’Cuma gününden itibaren Nevşehir’de esnaf ziyaretlerimize başladık. Öncelikle çarşı esnaflarımız ile sohbet ettik. Yapmış olduğumuz bu esnaf ziyaretleri bizler için iyi olduğu kadar esnaflarımız içinde iyi olduğunu düşünüyoruz. Çünkü eksiklikleri, şikayetleri bu tür muhabbetleri yerinde almak en güzelidir. Bizler ülke gündemini, şehir gündemine dair bilgilerimizi onlarla paylaştık. Esnaflarımızda kendi düşüncelerini aynı şekilde bizlerle paylaşarak dile getirdiler. Cumartesi gününden itibaren de sanayi de bulunan esnaflarımızı ziyaret ettik. Lale sanayinden yeni sanayiye kadar esnaflarımızı gezerek ziyaretlerde bulunduk. Ardından da Madeni İşler Odamızda da esnaflarımız ile geniş kapsamlı bir toplantı yaptık. Burada yapılan toplantıda sanayi esnaflarımızın bir takım talepleri vardı bizler de onları almış olduk'' dedi.

Reklam
Reklam

Milletvekili olarak esnafa aktarmak istediklerini dile getirdiklerini ifade eden Gizligider, ''Hükumetimizin onları direk ilgilendiren kredi olanaklarından tutunda Ar-Ge girişimlerine kadar olan fikirlerimizi paylaştık. İnşallah bu ziyaretlerimize bundan sonra da devam edeceğiz. Biliyorsunuz bu zamana kadar ilçelerimizi, beldelerimizi ve köylerimizin tamamını hemen hemen dolaştık. Merkez tabi büyük bir alan olmasından dolayı bundan sonrada merkezde bulunacağız ve sık sık ziyaretlerimizi gerçekleştireceğiz. Son olarak ise Devlet Hastanemizi ziyaret ettik. Hastane çalışanları ile birlikte öğle yemeği yedik. Bizlere aktarılan sıkıntıları çalışanlar ile paylaştık. Onların bize aktarmak istediklerini dinledik. Bundan sonrada bu tür ziyaretlerimiz devam edecek’’ diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: