AK Parti Niksar İlçe Başkanı Yıldız: "Niksar'dayapılacak Yerel Seçimler Çok Önemli Bir Dönüm Noktasıolacak"

AK Parti Niksar İlçe Başkanı Abdullah Yıldız, "Niksar'da yapılacak yerel seçimler çok önemli bir dönüm noktası olacak" dedi.

AK Parti Niksar İlçe Başkanı Abdullah Yıldız, "Niksar'da yapılacak yerel seçimler çok önemli bir dönüm noktası olacak" dedi.

Yıldız, İlçe Danışma Meclisi Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, yerel seçimlerin önemine değinerek, seçimleri mutlaka kazanmaları gerektiğini söyledi. Yıldız, 2014 yerel seçimlerinde Kelkit Havzası'ndaki 4 belediyeyi AK Parti ile buluşturacaklarını kaydetti.

Toplantıda, AK Parti Niksar İlçe Başkanlığı Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Mehmet Çetin Yaramış, Teşkilat Başkanı Mustafa Eraslan, Halkla İlişkiler Başkanı Urfan Çakır, Yolkonak Belediye Başkanı Musa Atasoy, İl Genel Meclisi Üyesi Ahmet Sapçı ve Belediye Meclisi Üyesi Mehmet Ulaşoğlu görev alanlarıyla ilgili bilgi sundu.

Reklam
Reklam

Muhabir: Recep Bilek / Zehra Aydın

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: