AK Parti Niksar İlçe Başkanı Yıldız, Tekvandocuları Ziyaret Etti

AK Parti Niksar İlçe Başkanı Abdullah Yıldız, Şampiyon Yücer Spor Kulübü Tekvando Takımı'nı ziyaret etti.

AK Parti Niksar İlçe Başkanı Abdullah Yıldız, Şampiyon Yücer Spor Kulübü Tekvando Takımı'nı ziyaret etti.

Ziyaret onuruna düzenlenen gösteri müsabakasını ve antrenman çalışmalarını bir süre izleyen Yıldız, sporculara ve antrenörlerine başarılar diledi. Sporun gençlerin ve toplumun kötü alışkanlıklardan korunması, sağlıklı ve güçlü nesillerin yetişmesi bakımından önemli olduğunu vurgulayan Yıldız, "Sizleri kutluyorum, kahvehane ve oyun salonlarında boş vakit harcamak yerine, böylesine yararlı bir uğraş seçmenizin gelecekte çok fazla yararını göreceğinizden eminim" dedi.

Reklam
Reklam

Yıldız, sporculara hitaben şunları söyledi:

"Genelde öğrencisiniz, derslerinize paralel olarak yürüttüğünüz spor çalışmalarınız, zihin gücünüzü de pozitif etkileyeceğinden okul başarınıza mutlaka yansıyacaktır. Özellikle tekvando sporu, kişilik oluşumunda müspet katkısı olan bir daldır. Takım sporlarından çok daha güçlü bir şekilde bireyi motive eder. Tekvando sporunun bir başka özelliği, sporcuya, sadece oyun anında değil, hayatın tüm safhasında kendini gösteren saygı ve ahlak değerleri kazandırıyor olmasıdır. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın il ve ilçelerimizde sunduğu tesis ve faaliyet imkanlarından tüm gençlerimizin yararlanması gerekiyor. Her türlü imkanı sunan sayın Gençlik ve Spor Bakanımıza, il ve ilçe müdürlerimize teşekkür ediyorum. Okul ve mahalle arkadaşlarınızı da spor çalışmalarına teşvik edin. Ülkemizin geleceği, kaliteli eğitim almış sağlıklı ve ahlaklı yetişmiş nesillerle ancak inşa edilebilir. Bizler bu konuda her türlü desteği vermek ve gayret göstermek kararlılığındayız."

Reklam
Reklam

Şampiyon Yüce Spor Kulübü Başkanı Kurtuluş Yücer ise "Tekvando, bedensel ve zihinsel gelişme bakımından önemli bir spor dalı" dedi. Takım hakkında bilgi veren Yücer, "Minik ve yıldızlar takımımızda 35, genç ve büyük takımımızda 18 sporcumuz var. Ocak ayında yapılacak Türkiye Şampiyonası'na hazırlanıyoruz. Bizlere bu imkanı sağlayan il ve ilçe müdürlerimize teşekkür ediyoruz. Ziyaretiniz ve her türlü sorunumuzda bizlere gösterdiğiniz ilgi ve destekler için teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Muhabir: Recep Bilek

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: