AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanlığından "Cuma Programı"

AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen "Cuma Programı" etkinliği, Erenköy Mahallesi'ndeki Yunus Emre Camisi'nde yapıldı.

AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen "Cuma Programı" etkinliği, Erenköy Mahallesi'ndeki Yunus Emre Camisi'nde yapıldı.

AK Parti İl Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, etkinliğe, AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, İl Başkanı Süleyman Reyhan, Odunpazarı İlçe Başkanı Ercan Kelleci, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, belediye ve İl Genel Meclisi üyeleri katıldı.

Yunus Emre Camisi'nde kılınan cuma namazının ardından cemaatle bir süre sohbet eden partililer, Erenköy Mahallesi esnafı ve kıraathaneleri ziyaret etti.

Reklam
Reklam

Koca, etkinliğe ilişkin yaptığı açıklamada, Türkiye'nin her yerinde AK Parti teşkilatlarının diriliğine tanık olduklarını bildirdi.

Bunun, başta Genel Başkan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın hizmet aşkından kaynaklandığını belirten Koca, şunları kaydetti:

"Sayın Başbakanımız, milletine olan sevdası nedeniyle 'yorgunluk' kelimesini kabul etmiyor. Başbakanımızdaki hizmet aşkı, tüm teşkilatlarımıza da aynen sirayet etmiş durumda. Hala söyleyecek çok az sözümüz ama yapacak çok fazla işimiz var. Ülkemizin daha büyük atılımlar yapması için durmayacağız, yürümeyeceğiz, daima koşacağız. Halkımız ve ülkemiz için bunu yapmak boynumuzun borcudur."

Muhabir: Yıldız Gündoğmuş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz