AK Parti Of Teşkilatı Iftar Ve Teravihte Vatandaşlarla Buluşuyor

 AK Parti Of İlçe Teşkilatı, düzenlediği Ramazan buluşmaları kapsamında Of'un belde ve köylerindeki vatandaşlarla iftar ve teravihte buluşuyor.

AK Parti Of İlçe Teşkilatı, düzenlediği Ramazan buluşmaları kapsamında Of'un belde ve köylerindeki vatandaşlarla iftar ve teravihte buluşuyor. Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, ramazanın bereketini ve güzelliklerini halkla paylaşmak için bu ramazan örnek olacak bir program hazırladıklarını belirtti. Teşkilat mensuplarının 4 grup halinde iftar ve teravih programlarına katıldığını ifade eden Terzioğlu, "Belde ve köy temsilcilerimizin öncülük ettiği programlarda iftar öncesi sohbet edip birlikte oruç açıyoruz. Çay sohbetinin ardından ikinci noktamıza geçip oradaki vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Birlikte teravih namazlarımızı kılıyoruz ve ardından çay sohbetinde vatandaşlarımızın sorunlarını dinliyoruz" dedi. Bu programlar sayesinde kendilerine ulaşamayan vatandaşın ayağına giderek köylerde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdiklerini anlatan Terzioğlu, "Köylerimizin çoğunda içme suyu çalışmaları devam ediyor. Bazı noktalarda asfaltlama, bazı noktalarda da betonlama çalışmaları var. Vatandaşlarımız, çalışmalarda gördükleri aksaklıkları bizlere iletiyor. Çözümü için gerekli girişimleri yapıyoruz. İftar ve teravih sohbetlerinde aldığımız notları mesai içerisinde yetkililere ulaşarak çözüme kavuşturuyoruz. Gerçekten önemli ve güzel bir ramazan yaşıyoruz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: