AK Parti Ordu Milletvekili Şener'den, OTSO Başkanı Şahin'e Ziyaret

 AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin'i makamında ziyaret etti.

AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Şahin'i makamında ziyaret etti. Şener, OTSO seçimlerinde yeniden başkan seçilen Servet Şahin'i ve Meclis Başkanı Ufuk Ünal'ı tebrik etti. Teşvik yasasının çıkması adına yoğun mesai harcadıklarını anlatan Şener, şunları kaydetti: "Oda başkanlarımız yasanın çıkması konusunda sık sık beni arayarak destek istedi. Yaptığımız çalışmalar sonucunda ise teşvik yasası bir kez daha uzatıldı. İşverenlerimizi korumak adına biz üzerimize düşen görevleri yerine getirmeye çalışıyoruz. İşverenlerimizden de daha çok istihdam sağlamalarını istiyoruz. Teşviklerden yararlanılarak istihdam ve katma değere katkı sağlayacaklarına yürekten inanıyorum." OTSO Başkanı Şahin ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Hükümetimiz teşvik yasasını yeniden çıkartarak işsizliğe ve iş dünyasına büyük katkıda bulunmuştur. Sizinle sık sık görüşerek yasanın çıkmasını istemiştik. Sizler de bizlerin derdini Meclis'e taşıyarak teşvik yasasının yeniden çıkmasını sağladınız. İş adamlarımız adına verdiğiniz emeklerden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: