AK Parti Ortahisar Gençlik Kolları Başkanı Uzunoğlu'ndan Vali Öz'e Ziyaret

AK Parti Ortahisar Gençlik Kolları Başkanı Bülent Uzunoğlu ve beraberindekiler, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz'ü makamında ziyaret etti.

AK Parti Ortahisar Gençlik Kolları Başkanı Bülent Uzunoğlu ve beraberindekiler, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz'ü makamında ziyaret etti. Vali Öz, Uzunoğlu ve beraberindekileri makamında kabulünde yaptığı konuşmada, kadınların ve özellikle gençlerin bu güne kadar toplumda var olan yapılanmaların içerisinde yer alamadığını belirtti. Son dönemlerde ise gençlerin ve kadınların sivil toplumda, siyasi partilerde, ticaret odalarında ve diğer iş adamları derneklerinde daha aktif rol almaya başladığını belirten Öz, "Gençlerimiz ve kadınlar şehrin, ülkenin, toplumun ve dünyanın sorunlarına daha fazla sahip çıkıp söz söylüyorlar" dedi. Öz, demokrasi, insan hakları ve ifade özgürlüğünün giderek geliştiğini de vurgulayarak, şunları kaydetti: "Gençlerin belli organizasyonlarla ve teşkilatlarla bir araya gelip projeler gerçekleştirmeleri çok önemli. Siyasi partilerimiz son dönemlerde gençlik kolları, kadın kolları gibi farklı yapılanmalarla toplumun bütün kesimlerine ulaşabiliyorlar. Çözüme herkesi ortak etme konusunda önemli çalışmalar yapıyorlar." Trabzon'un büyükşehir yapılanmasına girdiğini de anımsatan Öz, "Ortahisar bu yapılanmanın içerisinde lokomotif rol oynayacak. Burası Trabzon'un ekonomisini, kültürünün, sanatının kalbinin attığı bir bölgedir. Önümüzdeki seçimin demokratik bir zeminde barış içinde geçmesi için tüm kurumlarımızla beraber çalışıyoruz" diye konuştu. Uzunoğlu ise teşkilatın çalışmaları hakkında Vali Öz'e bilgi verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: