AK Parti Osmancık İlçe Başkanı Tatar Mazbatasını Aldı

AK Parti Osmancık İlçe Başkanlığı 5. Olağan Kongresi’nde 337 oy ile AK Parti Osmancık İlçe Başkanlığı’na seçilen Necmettin Tatar mazbatasını aldı.

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan ve il yönetim kurulu üyelerin katımıyla gerçekleşen Osmancık Kültür Merkezinde 07 Aralık 2014 Pazar günü yapılan kongrede, 421 delegeden 337’sinin oyunu alarak AK Parti Osmancık İlçe Başkanlığına seçilen Necmettin Tatar ve beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Osmancık İlçe Seçim Kurulu Müdürü Recep Akdere’den mazbatasını aldı.

Osmancık İlçe başkanlığına seçilen Başkan Necmettin Tatar, “Bizlere inananları ve Güvenenleri hiçbir zaman mahcup etmeyeceğiz. Hedefimiz 2015 Genel Seçimlerinin başarısıdır” dedi. Kendisini seçen tüm delegelere teşekkür ettiğini kaydeden Başkan Tatar, “Bizleri seçen tüm delegelerimize şükranlarımı sunuyorum. Osmancık İlçesine hizmet konusunda çalışmalarımızı son hızıyla devam ettireceğiz. Bize bu sevincini yaşatanlara ve bizleri yalnız bırakmayarak yanımızda olan ve bizlere destek veren herkese çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: