Ak Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı Mahalle Ziyaretlerini Sürdürüyor

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Cihat Çini, AK Parti’nin kurulduğu günden bu yana oy oranını...

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Cihat Çini, AK Parti’nin kurulduğu günden bu yana oy oranını artırmasını halkla iç içe olmasına bağladı. Çini, “Halkın içinde, halkın yanındayız. O sesi duyuyor, ne istendiğini anlıyor, yerine getiriyoruz. Hizmet siyasetimiz bu nedenle halktan büyük teveccüh görüyor” dedi.

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Cihat Çini ve ilçe yönetimi mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Çini, ilçe Muradiye, Yahşibey, Kocanip, Hamzabey, Esentepe mahalle başkanlarıyla bir araya geldi. Muradiye Spor Kulübü çay bahçesindeki toplantıda, Çini ve ilçe yönetimi mahalle başkanlarının sıkıntılarını dinledi.

Reklam
Reklam

Mahalle başkanlarının taleplerini yerinde dinlemek istediklerini söyleyen AK Parti İlçe Başkanı Cihat Çini, “Sorunlar varsa bunların çözüm noktasında neler yapabiliriz? Bu konuları beraber ele almak istiyoruz. Çalışmalarımızı birlikte kontrol edip, ilerleyen zamanda bu sıkıntıların giderilmesini sağlayacağız” dedi.

Mahalle başkanları ile 17’inci bölgesel toplantıyı yaptıklarını söyleyen İlçe Başkanı Çini, “Sadece birkaç mahallenin başkanları ile görüşemedik. Onlarla da birkaç gün içinde toplanıp mahalle başkanlarıyla toplantı turumuzu tamamlamış olacağız. Ancak bu toplantılar sürecek, sık sık birlikte olacağız” diye konuştu.

Çini, AK Parti Genel Merkezi’nin yeni mahalle yapılanmasıyla ilgili talimatlarını da teşkilat mensuplarıyla paylaşarak, “Mahalle temsilciliği kelimesi kalktı, yerine mahalle başkanları geldi. Mahalle başkanları bir anlamda bulundukları mahallenin siyasi otoritesi olacak. Mahalle başkanları o mahallenin sorunları ile parti adına ilgilenip koordinatörlerimiz vasıtasıyla ilçeye iletecek ve bunların çözümü için birlikte çalışacağız” dedi.

Reklam
Reklam

Göreve geldiklerinden bu yana taban siyaseti yaptıklarının altını çizen AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Cihat Çini, AK Parti’nin başarısını da buna bağladı. Çini, “Kurulduğumuz günden bu yana hem oy oranımızın hem de başarımızın yükselmesinin en önemli sebebi halkla iç içe olmamızdır. Halkın içinde, halkın yanındayız. O sesi duyuyor, ne istendiğini anlıyor, yerine getiriyoruz. Hizmet siyasetimiz bu nedenle halktan büyük teveccüh görüyor” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: