Ak Parti Osmangazi İlçe Kadın Kolları Şahin'i Ağırladı

AK Parti Osmangazi İlçe Kadın Kolları, Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin’i kahvaltılı toplantıda ağırladı. Şahin, AK...

AK Parti Osmangazi İlçe Kadın Kolları, Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin’i kahvaltılı toplantıda ağırladı. Şahin, AK Parti’nin bağlarının aile bağları kadar güçlü olduğunu ifade etti.

Her hafta bir milletvekili ile kahvaltılı toplantıda bir araya gelen AK Parti Osmangazi İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Ertan ve yönetim kurulu üyelerinin Sümbüllü Bahçe Konağı’ndaki konuğu AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin oldu. AK Parti Osmangazi İlçe Kadın Kolları Başkanlığı’nın kendisi için düzenlediği kahvaltıya eşi Pınar Şahin’le katılan AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, “Bu kahvaltı ile AK Parti'nin bağlarının ne kadar güçlü olduğunu görüyorum. Bugün kahvaltılarını aileleri yerine bizlerle paylaşan AK Parti Osmangazi İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Ertan ve ekibini bu anlamlı organizasyondan dolayı kutluyorum. İşte AK Parti’nin teşkilat içi bağlarının bir aile bağları kadar güçlü olduğunu bu kahvaltıdada görmemiz mümkün. Tabii bu ailenin de en önemli ayağı kadınlarımız” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Türk kadınının gösterdiği cefakarlığın her dönem dünyaya örnek olduğunu vurgulayan Hüseyin Şahin, “Geçmişten bugüne kadınlarımız, aile içindeki sorumluluklarını yerine getirmelerinin yanında bu ülke geleceğine katkı koymak için elinden gelen her türlü cefakarlığı göstermiştir. Öyle ki yeri geldiğinde Çanakkale’de, Sakarya’da yurdun dört bir köşesinde bu ülke kurtuluşu için cephede mücadele vermekten çekinmemiştir. Türk kadınının bu cefakarlığı dünyaya örnek olmuştur” şeklinde konuştu.

Şahin’e faaliyetlerini ve seçim öncesi yaptıkları çalışmaları aktaran AK Parti Osmangazi İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Ertan, kahvaltılı programların önümüzdeki haftalarda diğer milletvekilleriyle de devam edeceğini sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz