Ak Parti Osmangazi'nin Sokak İftarları Sona Erdi

Ramazan ayında birçok mahallede verdiği sokak iftarlarıyla vatandaşla kucaklaşan AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı, bu...

Ramazan ayında birçok mahallede verdiği sokak iftarlarıyla vatandaşla kucaklaşan AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı, bu etkinliklerin sonuncusunu Bağlarbaşı Mahallesi’nde düzenledi.

Bağlarbaşı Meydanı’nda düzenlenen programa, AK Parti Bursa Milletvekili İsmet Su, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Cihat Çini, AK Parti Osmangazi Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Oktay Yılmaz, Teşkilat Başkanı Muammer Özbey, Tanıtım ve Medya Başkanı Fatih Ören, AK Parti Osmangazi İlçe Sekreteri Ebrar Gülhan, Sosyal İşler Başkanı Buhari Çakır ve diğer ilçe yöneticileri ile çok sayıda mahalle halkı katıldı.

Reklam
Reklam

Bağlarbaşı sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği iftar programında Cihat Çini ve İsmet Su, yemek tezgahının arkasına geçerek vatandaşlara yemek dağıttı. İftarın arından mahalle halkına seslenen Çini, "Sizlerle birlikte olmak bizim için çok önemli. Vatandaşla birlikte aynı sofrada bulunmak bizlere ayrı motive kaynağı oluyor" dedi.

Ramazan ayının ilk gününden beri Osmangazi’nin değişik mahallerinde sokak iftarları düzenlediklerine vurgu yapan Çini, "Bağlarbaşı mahallemizde de diğer mahallerde olduğu gibi güzel bir kalabalık var. Bu coşkuyu gördüğümüz zaman bizlerde görevimizi iyi yaptığımızı düşünüyoruz. İftar programına geldiğiniz için hepinize tek tek teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

AK Parti Bursa Milletvekili İsmet Su ise Ramazan ayının son günlerine gelindiğini hatırlatarak, "Ramazan ayına elveda dediğimiz günlerin içerisindeyiz. Mübarek ramazan tüm güzelliklerin kendisine toplandığı bir ay. Bu ay olduğu gibi diğer günlerde de birlik ve beraberliğimizin en üst noktaya ulaşmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

İftarın ardından teravih namazını bekleyen AK Partililer bu sırada İl Başkanı Sedat Yalçın’ın sürprizi ile karşılaştı. Teravih namazı için Bağlarbaşı Mahallesi’ni seçen Yalçın, iftarın verildiği meydana geldi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: