AK Parti Osmaniye Milletvekili Kastal'dan Esnaf Ziyareti

AK Parti Osmaniye Milletvekili Durdu Mehmet Kastal, memleketi Kadirli'de Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret ederek, sorunlarını dinledi.

AK Parti Osmaniye Milletvekili Durdu Mehmet Kastal, memleketi Kadirli'de Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret ederek, sorunlarını dinledi.

Kastal, seçim bölgesi Osmaniye ve ilçelerinde ziyaretlerde bulunduğunu belirterek, Kadirli'de işsizliğin azaltılmasında Organize Sanayi Bölgesi'nin çok büyük öneme sahip olduğunu söyledi.

Vatandaşların sorunlarını ve sıkıntılarını dinleyerek çözüm bulmaya çalıştıklarını ifade eden Kastal, şunları kaydetti:

"Eğitim, sağlık ve diğer tüm alanlarda Osmaniye ve ilçelerine çok büyük hizmetler yaptık. Yapmaya da devam edeceğiz. İstihdam konusunda ise Kadirli OSB'ye doğalgaz getirme çalışması devam ediyor. En kısa zamanda tamamlanmasıyla birlikte yeni yatırımcılar gelecek. Bu da işsizliğin azaltılmasında çok önemlidir. Osmaniye Milletvekili olarak hiçbir parti ayırt etmeden Belediye Başkanlarımıza destek veriyoruz. Bölge halkının hizmetine sunulacak tüm olumlu çalışmalarda yanlarındayız. Ayrıca bizden kaynaklanmayan nedenden dolayı 10 yıldır tamamlanamayan Kadirli-Osmaniye Karayolu 5 ay sonra tamamlanacak. Esnaflarımızın sorun ve sıkıntılarını en kısa zamanda çözeceğiz. Sorunların çözümünde Ankara'da gereken mücadeleyi vereceğim. Ne söz verdiysek yapıyoruz."

Reklam
Reklam

Muhabir: Menderes Özat

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz