AK Parti Pazarcık İlçe Başkanı Ganidağlı güven tazeledi

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde AK Parti 4. Olağan Kongresi'nde mevcut başkan İbrahim Mesut Ganidağlı güven tazeledi....

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde AK Parti 4. Olağan Kongresi'nde mevcut başkan İbrahim Mesut Ganidağlı güven tazeledi. Diğer aday Bilal Oğuz Ballı ise 61 oy aldı.

Pazarcık AK Parti 4. Olağan Kongresi Çevizaltı Düğün Salonu'nda yapıldı. AK Parti Kahramanmaraş milletvekilleri Nevzat Pakdil, Yıldırım Mehmet Ramazanoğlu, Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, İl Başkanı Mehmet Fatih Erkoç, belde belediye başkanları, üyeler ve çok sayıda partilinin katıldığı kongre, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Reklam
Reklam

Geçici divan başkanlığı ve üyelerinin oluşturulmasının ardından kongrenin açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı İbrahim Mesut Ganidağlı AK Parti iktidarında Pazarcık’ta birçok sorunun çözüldüğünü ve yeni yatırımların geldiğini vurguladı.

"AK Parti iktidarına kadar hayal dahi edilemeyen birçok yatırımı hükümetimizin istikrarlı duruşu sayesinde gerçekleştirdik." diyen Ganidağlı, "Tüm bu hizmetleri sizlerden aldığımız yetki ve güç sayesinde gerçekleştirdik. AK Parti'nin farkı 10 yılda istikrardan ödün vermeden yaptığı hizmetlerle ortaya çıkmıştır. Çalışma arkadaşlarıma ve hizmete katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum."

Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz ise AK Parti iktidarında Kahramanmaraş’a yapılan hizmetleri anlattı.

Poyraz, kendilerine her türlü yardımı yapan milletvekillerine ve her zaman destek olan partililere teşekkür etti. Pazarcık Belediyesi'ne sosyal tesis yaparak yardım etme sözü veren Poyraz, "Geçen hafta belediye ile görüşmemizde Pazarcık’a bir sosyal tesis yapacağımızı belirttik. Sağ olsunlar yer gösterdiler, donanımlı olarak buraya Kahramanmaraş Belediyesi olarak bir sosyal tesis yapmayı planlıyoruz." dedi.

Reklam
Reklam

Kongrede AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Nevzat Pakdil ve İl Başkanı Mehmet Fatih Erkoç da birer konuşma yaparak kongrenin hayırlı olmasını diledi.

Konuşmaların ardından iki adayın yarıştığı ilçe başkanlığı seçimlerine geçildi. 426 delegeden 352'sinin oy kullandığı seçimde İbrahim Mesut Ganidağlı 290 oy alarak güven tazeledi. Diğer aday Bilal Oğuz Ballı ise 61 oyda kaldı.

Yeniden ilçe başkanlığına seçilen Ganidağlı, diğer aday Bilal Oğuz Ballı ile el sıkışarak birlik mesajı verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz