AK Parti Rize Milletvekili Karal: "Ağustos Ayı Içinde On Binlerce Engelli Kardeşimiz Işe Alınacak"

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, ağustos ayı içinde on binlerce engellinin işe alınacağını söyledi.

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, ağustos ayı içinde on binlerce engellinin işe alınacağını söyledi.

Karal, partinin il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Rize Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından organize edilen, Evde Bakım ve Yardım Programı etkinliğine katıldı.

Engelli vatandaşların 24 saat hizmetinde olduklarını belirten Karal, "TBMM tatile girmeden önce, engelli vatandaşlarımız için yeni kanunlar çıkardı. İnşallah ağustos ayı içinde on binlerce engelli kardeşimiz işe alınacak" dedi.

Reklam
Reklam

Karal, kamu kurum ve kuruluşlarında engelli kadrolarında yer açıldığını ifade ederek, "Bu kadrolar doldurulacak. Bir kaç ay önce eleman alımı oldu ve tekrar alımlar olacak. Allah'a şükürler olsun ki, milletimizin hizmetkarı olarak geldiğimiz noktada, 'her şey bir tarafa, engelli kardeşlerimiz bir tarafa' diyen bir Başbakanımız var. Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, engelli kardeşlerimiz için bütün imkanları seferber etti" diye konuştu.

Engellilerin ev ve bakım ihtiyaçlarının devlet tarafından karşılandığını vurgulayan Karal, "Rize'mizde engelli kardeşlerimiz için bakım evleri ve sosyal tesisler var. Bununla birlikte engelli kardeşlerimize alternatif yardımlarımız da devam etmektedir. Bizler birlik olduktan sonra yapamayacağımız, aşamayacağımız engel yok" dedi.

Muhabir: Serhat Çağdaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz