AK Parti Rize Milletvekili Karal, Rize'de

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, kentin çeşitli semtlerinde yapımı süren projeleri inceledi.

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, kentin çeşitli semtlerinde yapımı süren projeleri inceledi.

Karal, beraberinde İl Genel Meclisi Başkanı Hakan Gültekin, AK Parti İl Başkanı Hikmet Ayar ile Alipaşa köyünde yapımı devam eden Rize Polis Meslek Yüksek okulunu inceledi. Karal, daha sonra Hayrat Mahallesinde Huzurevi olarak inşaatına başlanan, ancak daha sonra öğrenci yurduna dönüştürülen inşaatı gezerek yetkililerden bilgi aldı.

Karal incelemeler sonrası yaptığı açıklamada, Polis Meslek Yüksekokulu için 5 milyon lira harcandığını ifade ederek, "Ağustos ayında eğitim faaliyetleri başlayacak. İlk planda 500 kişi eğitim ve öğretime başlayacak. İlerleyen yıllarda kademeli olarak artacak" dedi.

Reklam
Reklam

Karal, Huzurevi inşaatına 1995'te başlandığını belirterek, "Daha sonra deyim yerindeyse kaderine terk edilen projeyi bir hayır kurumuna devrettik. Devam eden çalışmaların sonucunda 300 öğrencilik son derece modern ve konforlu bir yüksek öğrenim yurdunu hizmete açacak. Üniversitenin ciddi anlamda bir yurt sorunu var. İnşallah bu tesisin tamamlanması halinde bu sorun ortadan kalkacaktır" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: