AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Atabek: "Toplum Olarak Güzel Değerlerimiz Ve Geleneklerimiz,ramazan Ayında Yeniden Can Bulmaktadır"

AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Erdoğan Atabek, toplum olarak güzel değerler ve geleneklerin ramazan ayında yeniden can

AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Erdoğan Atabek, toplum olarak güzel değerler ve geleneklerin ramazan ayında yeniden can bulduğunu bildirdi.

Atabek, yaptığı yazılı açıklamada, ramazan ayının İslam aleminde oluşturduğu birleştirici gücün barışın kaynağı olmasını arzuladıklarını belirtti.

Ramazan ayının yardımseverlikle ekmeğin ve suyun paylaşıldığı bir ay olduğunu vurgulayan Atabek, "Toplum olarak güzel değerlerimiz ve geleneklerimiz, ramazan ayında yeniden can bulmaktadır. On bir ayın sultanı dediğimiz ramazan ayının, İslam dünyasına, ülkemize, şehrimize ve hanelerimize hayırlar getirmesini temenni ederim" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Muhabir: Uğur Subaşı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: