Ak Parti Sakarya İl Kadın Kolları Ziyaret Turunda

Kısa bir süre önce atanan AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Ebru Kavasoğlu ve...

Kısa bir süre önce atanan AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Ebru Kavasoğlu ve ekibi Sakarya İl Sosyal Hizmetler Müdürü Kerem Toprak, Sakarya İl Sağlık Müdürü Murat Alemdar ve Sosyal Güvenlik Kurumu Sakarya İl Müdürü Nurten Canbasoğlu’nu ziyaret ettiler.

AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanlığı görevine geldikten sonra Sakarya genelinde yaptığı ziyaretlere devam eden Ebru Kavasoğlu bir dizi ziyaret daha gerçekleştirdi. Kavasoğlu ve ekibi ilk ziyaretini Sakarya İl Sosyal Hizmetler Müdürü Kerem Toprak’a gerçekleştirdi.

Reklam
Reklam

Sakarya İl Sosyal Hizmetler Müdürü Kerem Toprak sosyal hizmetler ile ilgili yürüttükleri projeleri, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından yapılan değişiklikler ve “sevgi evleri” ile ilgili bilgiler vererek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

AK Partili kadınlar daha sonra Sakarya İl Sağlık Müdürü Murat Alemdar’ı makamında ziyaret etti.

İl Sağlık Müdürü Murat Alemdar, AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları ekibine son yıllarda Sağlık Bakanlığı’nca yapılan hizmetler, bu hizmetlerin yereldeki uygulamaları ile ilgili bilgiler verdi. Karşılıklı bilgi alışverişinin ardından İl Sağlık Müdürü Murat Alemdar’a hediyelerini takdim ederek, ayrıldılar.

AK Partili kadınlar Sağlık Müdürlüğü’nün ardından Sosyal Güvenlik Kurumu Sakarya İl Müdürü Nurten Canbasoğlu’nu makamın da ziyaret etti.

Sosyal Güvenlik Kurumu Sakarya İl Müdürü Nurten Canbasoğlu, AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları ekibine sosyal güvenlik alanındaki çalışmalar, kadın ve kadın istihdamı, sosyal güvenlikte kadınlara sağlanan ödeme kolaylıkları gibi alanlarda bilgiler verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: