Ak Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak İle Birlikte Mahalle Ziyareti Yaptı

AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili...

AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik ile birlikte Yağcılar Mahallesini ziyaret ederek sorunları dinledi.

Ziyarete İlçe Başkan Yardımcıları Celal Buluş ve Sinan Yazıcı, ilçe yönetim kurulu üyesi İlhan Güve’nin katılımıyla gerçekleşti. Mahalle temsilcisi Mustafa Baş ve mahalle sakinlerinin karşıladığı İlçe Başkanı Mustafa Ak ve Milletvekili Hasan Ali Çelik vatandaşlarla sohbet etti.

Sohbet sırasında pazarcılık ile uğraşan bir vatandaş modern Pazaryerlerinden esnafın memnun olduğunu dile getirdi.

Reklam
Reklam

Fındık fiyatları üzerine gelen sorular üzerine vekil Çelik vatandaşları bilgilendirdi. Vekil Çelik, “Fındıkçılık ile uğraşan vatandaşımız bu işi ek iş olarak görüyor buda maliyetlerini artırıyor. Fındık fiyatlarını eskisi gibi Fiskobirlik belirlemiyor. Serbest piyasa ekonomisinde arz, talep dengesine göre fındık fiyatları belirleniyor” dedi.

İlçe Başkanı Mustafa Ak ve Milletvekili Hasan Ali Çelik beraberindeki heyet ile birlikte Yağcılar Mahallesi Yıldırım Caminde teravih namazını kıldıktan sonra Mahallede devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek İlçe Başkanı Mustafa Ak’tan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Asfalt çalışmalarını inceleyen heyet daha sonra Yıldırım Çay ocağında cami cemaati ve esnafla sohbet etti. Mahalle sakinleri asfalt çalışmalarından dolayı İlçe Başkanı Mustafa Ak ve Vekil Hasan Ali Çelik’e teşekkürlerini dile getirdi. Başkan Ak, “2 Ay önce Yağcılar Mahallesini ziyaret ettiğimizde bizden sıcak asfalt istemiştiniz bizde bu istediğinizi Adapazarı Belediyesine bildirdik. Asfalt sezonunun açılmasıyla birlikte Belediyemiz gerekli çalışmalara hızla başladı” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: